“Місто vs. Урбазаври”: відкрилася трансформована локація на Грецькій площі

12:20  |  31.08.2021
PR

 На правах реклами

glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину

У рамках урбаністичної кампанії від бренду glo™ одеського Урбазавра нарешті вигнали з насидженого місця. В центрі, на Грецькій площі, з’явилася ще одна комфортна та сучасна локація із місцями для відпочинку та затінком. Все це — завдяки трансформації в рамках кампанії “Місто vs. Урбазаври” за підтримки бренду glo™. На площі встановили лавочки, кадки з деревами, тканинні навіси та гамаки, створивши на локації сучасний міський спот для відпочинку і зустрічей.

Нагадаємо, кампанія “Місто vs. Урбазаври” за підтримки бренду glo™ стартувала в Одесі, а також Києві та Харкові у травні цього року. Спочатку бренд разом із урбаністами визначив по три проблемні локації — Урбазаврів — у кожному місті, дослідивши типові урбаністичні негаразди. А згодом оголосив полювання на цих Урбазаврів з метою вигнати їх із українських міст!

Кампанію підтримали багато інфлуенсерів на чолі з BIG HERO Лесею Нікітюк. Всі вони, як і бренд glo™, повірили у силу маленьких локальних трансформацій, здатних не лише змінити щось на краще тут і зараз, а й дати поштовх глобальним трансформаціям як у місті, так і в країні. До серйозної урбаністичної справи підійшли з фаном і легкістю — і це задало тон усьому, що робилося в рамках кампанії!

Спочатку відбулося голосування за те, який з трьох Урбазаврів назавжди покине місто. Серед інфлуенсерів визначились по три CITY HERO, які очолили локальні команди полювання: в Одесі ними стали Сергій Середа, Андрій Шабанов та Каріна Булавська. З-поміж Площозавра (Грецька площа), Руїнозавра (сквер на Польському узвозі) та Пляжозавра (Ланжерон) одесити обрали для трансформації саме Площозавра. За його вигнання виступав CITY HERO Андрій Шабанов.

Після цього розпочалась безпосередньо трансформація обраної локації. Поки в майстерні виготовляли лавочки, кадки та інші деталі облаштування трансформованого крутого споту для відпочинку на Грецькій площі, одесити за допомогою голосування в Instagram проєкту вирішили, що треба встановити на ньому ще й гамаки. Бо яка одеська локація обійдеться без можливості неквапливо, зі смаком насолодитися миттю?

Трансформація Грецької площі вже завершена: всі конструкції встановлені на місці, і кожен/-на охочий/-а може оцінити круті зміни, зроблені за допомогою методу тактичного урбанізму.

Завітайте на трансформовану      площу та розповідайте про свої враження у соцмережах, щоби більше одеситів та гостей міста дізнались про нову локацію! А якщо відвідати її найближчим часом не вдасться, то побачити й оцінити зміни можна в Instagram CITY HERO Андрія Шабанова, а також в акаунті самого проєкту “Місто vs. Урбазаври” @urbasaurus.

 

Подпишитесь на Телеграм Моя Одесса telegram ico!

Нажмите , чтобы читать в Фейсбуке!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: