Яка лазерна установка найкраща для епіляції в 2023 році?

16:55  |  14.09.2023
Лазерна епіляція, Одеса
Новини компаній

В естетичній медицині лазерна епіляція є однією з найпопулярніших процедур. Сьогодні ії ефективність вже не викликає сумнівів, велика кількість жінок і чоловіків регулярно проходять курс підтримки естетики тіла. І все-таки, залишаються питання про різноманітність лазерного обладнання: чому існують різні типи установок? Чи є різниця в результатах і безпеці? Давайте розбиратися з цими темами і не тільки.

Як працює лазерна епіляція?

Більшість лазерів для епіляції впливають на накопичення пігменту меланіну, який концентрується у волоссі та волосяних фолікулах. Залежно від типу лазера, його промінь може знищити саме волосся, фолікул або дрібні судини, які забезпечують його кровопостачання .

На результат впливає тип лазерного випромінювання, довжина хвилі, потужність, програмне забезпечення, навички фахівця та багато інших факторів. 

На даний момент лазерна епіляція не має серйозної конкуренції незалежно від варіанту пристрою.

Чи безпечна лазерна епіляція для шкіри?

Безпека для організму людини — один з ключових факторів, який враховує фахівець естетичної медицини під час процедури.

Безпеку залежить від:

  • Рівня і якості обладнання;
  • Наявності спеціальних систем охолодження шкіри, регулювання потужності, розподілу променів;
  • Якістю налаштування пристрою;
  • Знаннями та навичками фахівця.

При правильній технології лазерна епіляція абсолютно безпечна для людини. Обов’язково треба враховувати, що процедура має протипоказання, наприклад, запалення шкіри, онкозахворювання, епілепсія, інфекції і т.д.

Яка лазерна установка найкраща?

Лазерна епіляція в більш ніж 90% випадків виконується двома типами обладнання:

  • Александритовий лазер — краще видаляє світле волосся, бореться з пушковим волоссям. Може використовуватися для видалення волосся в носі і вухах. Тривалість процедури — близько 20-30 хвилин, волосся зникає миттєво, не потрібне гоління та інша підготовка;
  • Діодний лазер — абсолютно безболісна процедура епіляції, триває 10-15 хвилин, ідеально підходить для всіх типів шкіри, краще бореться з темним волоссям, і навіть врослим. Волосся випадає приблизно через 10 днів, вимагає більше курсів, ніж александрит.

У кожному випадку фахівець визначає варіант лазерної епіляції індивідуально з урахуванням фототипу шкіри, грубості і кольору волосся, зони обробки і багатьох інших параметрів. Поки що не існує універсальної лазерної установки та програмної конфігурації.

Лазерна епіляція в Києві

Хочете пройти процедуру лазерної епіляції швидко, безболісно і з хорошими результатами? Зробити це можна в багатопрофільному медичному центрі «Мед Сіті». Фахівці цієї клініки мають великий досвід роботи в сфері естетичної медицини, а технічне обладнання відповідає найсучаснішим світовим стандартам.

В даний час лазерна епіляція в «Мед Сіті» проводиться на приладах ДЕКА, які вважаються лідером сфери лазерного медичного обладнання. Дізнатися більш детальну інформацію або записатися на процедуру можна на сайті клініки, або по телефону +38-068-952-38-23.

Подпишитесь на Телеграм Моя Одесса telegram ico!

Нажмите , чтобы читать в Фейсбуке!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: